MENU
Головна » 2015 » Червень » 28 » Бойовики "Градами" розбили насосну станцію на Луганщині та обстріляли Попасну
10:41
Бойовики "Градами" розбили насосну станцію на Луганщині та обстріляли Попасну

У ніч на неділю, терористи з окупованого Первомайська здійснили масований артилерійський обстріл Попасної, що на лінії розмежування в Луганській області. Про це повідомив глава Луганщини Геннадій Москаль. За попередніми даними, вогонь вівся з артилерійських гармат, гаубиць та самохідних артилерійських установок крупного калібру. Снаряди вибухнули на околиці райцентру.

Даних про загиблих чи поранених не надходило, однак внаслідок обстрілу перебиті лінії електропередач. Передмістя Попасної "Дружба" повністю знеструмлене, світла немає також у мікрорайоні райцентру "16-й". Крім того, за даними Москаля, після 3-ї години ночі бойовики обстріляли з "Градів" насосну станцію в с. Світличне Попаснянського району. Станція подає воду в прифронтові села контрольованої Україною території, а також на окуповану частину Луганщини. Внаслідок вогневого удару об'єкт сильно пошкоджений, без води залишаються села Нижнє, Світличне, Тошківка, Чехірове та Новотошківка на контрольованій Україною території. Крім того, повністю припинена подача води на окуповану частину області.
"За останні дні це вже другий цілеспрямований обстріл систем водопостачання на лінії розмежування", - заявляє керівник області Геннадій Москаль. За його словами, на початку тижня бойовики "Градами" й артилерією розбили насосну станцію в с. Карбоніт, яку змогли оперативно відремонтувати, а зараз обстріляли й пошкодили насосну станцію в Світличному.
Джерело:ТСН
Категорія: АТО | Переглядів: 184 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar