MENU
Головна » 2015 » Червень » 23 » Деморалізація в лавах бойовиків. Мапа АТО
16:50
Деморалізація в лавах бойовиків. Мапа АТО
Упродовж минулої доби бойовики продовжували порушувати перемир'я. Зафіксовано перекидання важкого озброєння з-під Азовського моря на інші ділянки фронту. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, 12 бійців було поранено. Таку інформацію надав сьогодні речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.
На Маріупольському напрямку вчора було затишшя.

Зафіксовано лише один факт порушення режиму тиші з боку противника в Широкиному. "За оперативною інформацією, противник перекидає важке озброєння з-під Азовського моря на інші ділянки фронту. Українське командування уважно вивчає цю інформацію і готове до будь-яких провокацій з боку ворога", - наголосив Лисенко. На Донецькому напрямку бойові дії в районі аеропорту тривають цілодобово. Вчорашній день позначився застосуванням танків з боку бойовиків, перш за все у Пісках та Опитному. Ще зафіксовано ворожі обстріли населених пунктів, що перебувають на значній відстані від лінії зіткнення, зокрема Яснобродівки та Первомайського Ясинуватського району. Ці обстріли велися зі 122 гармат.
Така ж ситуація – на околицях Горлівки, де противник не припиняє обстрілів та спроб просування у районі Лозового, де зафіксовано потужні обстріли позицій сил АТО зі 152 гармат.
На Луганському напрямку бойовики активізували бойові дії по всій лінії зіткнення. Вчора, ще до сходу сонця, противник обстріляв з "Градів" Нижнє, яке перебуває за 10 км від лінії фронту. Також під ворожим мінометним та артилерійським вогнем опинилися Троїцьке, Золоте, Новотошківка, Станиця Луганська та Болотене, що на українсько-російському кордоні. Водночас, українська розвідка фіксує погіршення морального стану в лавах бойовиків, які незадоволені затримкою "зарплати" та відсутністю засобів спостереження і охорони. Раніше повідомлялося, що бойовики накрили "Градами" район Луганщини та залишили людей без води.

Джерело: http://tsn.ua/
Категорія: АТО | Переглядів: 210 | Додав: sereda261096
Всього коментарів: 0
avatar