MENU
Головна » 2015 » Червень » 23 » Діти героїв АТО на відпочинку
13:19
Діти героїв АТО на відпочинку
Нині українські діточки вже на місці - мешкають у комфортних будиночках, купаються і розважаються. Кажуть, що у захваті від відпочинку. Попереду на них чекають екскурсії, в тому числі до Будапешту.
"Сьогодні нас провідував Держсекретар Угорського уряду Міклош Шолтес. Встигли погратись з дітками. А ще вивчили декілька угорських слів", - повідомляє вихователь-волонтер Наталя Перцович.
Також до літнього табору навідався президент Державного самоврядування українців в Угорщині Юрій Кравченко. У свою чергу Андраш Бангалмі, секретар україно-угорського бізнес-клубу закупив для дітей 500 літр натурального соку.
"Дякуємо вам за чудову організацію відпочинку для дітей учасників АТО!", - пишуть учасники програми.
Нагадаємо, що ця благодійна програма відбувається за підтримки Міністерства людських ресурсів Угорщини. Загалом до сусідньої країни у літній табір на відпочинок та оздоровлення поїде 600 дітей з українських сімей. Це діти відчули на собі "подих" війни на сході України - деякі з них залишилися сиротами, в інших батьки досі на передовій у зоні АТО...
У свою чергу з українського боку організацію поїздки взяли на себе суто громадські організації та волонтери. До Угорщини поїде також кілька дітей із Закарпаття, чиї батьки нині служать на східних рубежах України.

Джерело : mukachevo.net
Категорія: Суспільство | Переглядів: 221 | Додав: julia--1999
Всього коментарів: 0
avatar