MENU
Головна » 2015 » Червень » 21 » Екс-гравець казанського "Рубіна" звинуватив Курбана Бердиєва в поборах з футболістів
22:09
Екс-гравець казанського "Рубіна" звинуватив Курбана Бердиєва в поборах з футболістів

Екс-наставник казанського "Рубіна"Курбан Бердиєв займався поборами з гравців.

Про це в інтерв'ю sports.ru заяви

в екс-футболіст команди Андрій Стрельцов.

"Так, він з усіх бере. Бере від контракту й від зарплати. Коли я в "Рубін" прийшов, мені ще дев'ятнадцяти не було, а до цього наймолодшим був Андрюха Коновалов - він у свої тридцять років завжди першим в квадрат заходив, бо інші були ще старші", - 

заявив Стрельцов.

"Коли сказав, що треба платити? Одразу, як тільки я контракт підписав. Він сказав Кості (Костянтин Сарсанія, футбольний агент -Ред.): "Як тільки йому видадуть суму, треба віддати частину". Я кажу: "Не питання". Тренувався, сидів на теоретичних заняттях, але не грав ані за дубль, ані за основу. Дзвоню Кості: "Що за фігня?" - "Зараз суму отримаєш, віддаси йому і будеш грати". Я віддав гроші, але Бердиєв мене все одно не випускав. Посилався на те, що я м'яко грав на тренуванні", - говорить футболіст.

"Коли я почав грати жорстко, Бердиєв став виганяти мене з тренувань. Там був Калісто, лівий захисник, ми з ним зарубилися, і через нього мене Бердиєв виганяв", - додав він.

За словами Стрельцова, гроші відстібали не тільки росіяни.

"Чорногорець Радосав Булич розповідав:" Перший раз таке бачу. До мене підходять і кажуть, що треба платити тренеру. Такого немає в Європі". - "А тут так", - кажу", - сказав Стрельцов.

Сам Костянтин Сарсанія був украй здивований, дізнавшись про інтерв'ю свого колишнього підопічного.

"Маячня божевільного - не більше того. Це чистої води ахінея. Я багато років знайомий із Курбаном Бекієвичем. Це виключно порядна, фанатично віддана своїй справі людина. Запитайте у футбольному світі будь-кого й почуєте те ж саме", - сказав агент у коментарі СЭ.

Категорія: Спорт | Переглядів: 510 | Додав: newsukraineua
Всього коментарів: 0
avatar