MENU
Головна » 2015 » Червень » 25 » Грандіозний потоп у Сочі та летальна зброя від НАТО. 5 головних новин дня .
22:09
Грандіозний потоп у Сочі та летальна зброя від НАТО. 5 головних новин дня .

П'ять важливих новин України та світу, які ви могли пропустити протягом дня:

1. У четвер, 25 червня, сім мікрорайонів курортного міста Сочі виявилися підтопленими в результаті рясних злив. Стихія підібралася до будинків місцевих жителів, виявилися затопленими і авто мешканців міста, рух громадського транспорту паралізувало. Підтопленою виявилася територія, прилегла до Олімпійського парку, а також аеропорт Адлер, тисячі пасажирів не можуть залишити місто. У Сочі оголошено штормове попередження. Хроніку потопу.

 2. У Харкові протягом вечора розстріляли декілька маршруток. Хто стріляв та з якою метою – наразі не відомо. Повідомляється, що жертв серед мешканців міста немає.

 3. НАТО може переглянути своє рішення щодо надання Україні летальної зброї, якщо Мінські угоди будуть і далі порушуватися Росією. Про це журналістам за підсумками засідання Комісії Україна-НАТО в Брюсселі повідомив Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак.

 4. Через місяць, наприкінці липня, в Україні теоретично може статися технічний дефолт. Це пов'язане з тим, що 24 липня Київ має провести виплату за купоном за єврооблігаціями. Проте достатньо грошей немає і тому Кабмін може накласти мораторій на виплату.

 5. Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, нардеп Мустафа Джемілєв заявив, що на Донбасі за час проведення АТО загинули близько 5-6 тисяч українських вояків. Водночас, він наголосив, що російських солдатів на Донбасі загинуло вдвічі більше.
 

Джерело:ТСН

Категорія: Суспільство | Переглядів: 197 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar