MENU
Головна » 2015 » Червень » 30 » Греція може оголосити сьогодні дефолт
12:01
Греція може оголосити сьогодні дефолт

Греція сьогодні, 30 червня, може оголосити дефолт. Про це у своєму Twitter з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wall Street Journal.

«Греція не переведе у вівторок транш МВФ, повідомляють офіційні представники в уряді», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер виступив у понеділок, 29 червня, з останніми пропозиціями для уникнення дефолту Греції.

У Міжнародному валютному фонді (МВФ), уражені зривом переговорів по новому Європейському пакету фінансової допомоги для Греції, і не будуть надавати додаткову допомогу, якщо греки пропустять платіж 30 червня.Зокрема, директор МВФ Крістін Лагард в інтерв'ю ВВС заявила, що Греція не буде мати доступ до фінансування, поки не розрахується з боргами, якщо не внесе 30 червня оплату в розмірі 1,7 млрд доларів.

Крім того, Лагард повідомила, що переговори з Грецією можуть бути відновлені в тому випадку, якщо Греція покаже, що хоче залишитися в єврозоні. «Якби ми почули рішуче «так, ми хочемо, залишитися в єврозоні, ми хочемо бути її частиною, ми хочемо відновити економіку, ми хочемо стійкості в довгостроковій перспектив», ми б відповіли« давайте спробуємо », - сказала Лагард.

 

Джерело: РБК-Украина

Категорія: Економіка | Переглядів: 239 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar