MENU
Головна » 2015 » Червень » 23 » Янукович зібрався повернутися в Україну
17:58
Янукович зібрався повернутися в Україну
Своїм останнім інтерв’ю позбавлений звання президента Віктор Янукович почав процес відновлення іміджу й повернення в Україну. Це означає, що колишні регіонали готують реванш, а українська влада вважає, що зможе домовитися з реваншистами.

Про це у соцмережі написав народний депутат України Борислав Береза.

«Я дивлюся, що страуси Януковича дуже вчасно з'явилися. І відвернули від всього іншого. Чудово, якщо б не одне але! Ця тварюка допустила розстріл на Майдані, ця тварюка лягла під Путіна, ця тварюка зі своєю Сім'єю розікрали Україну і фактично запустили реакцію з розвалу нашої держави. А тепер Хам почав готуватися до повернення, якщо хто не зрозумів. І фонд «добряка» Арбузова почав працювати в Одесі, створюючи засновнику фонду позитивний імідж. І фірми Курченко та Азарова як і раніше, заробляють гроші для своїх власників. Схеми не знищені. Їх просто очолили ті, хто змінив регіоналів.

Якщо хто не зрозумів, то якщо люди не збираються повертатися, то вони таким відновленням свого іміджу не займаються. Після безкровної перемоги 2004-го року був реванш 2010-го. Після повалення кривавого режиму в 2014-му році, знову стає можливим швидкий реванш переможених. Тільки тоді не було Небесної сотні, анексії Криму і війни на Донбасі. Ті, хто думають, що зможуть домовитися з реваншистами нехай згадають досвід Луценка і Тимошенко. Цього разу так просто ніхто не відбудеться», - зазначив Береза.

Джерело : http://grim.in.ua/
Категорія: Політика | Переглядів: 229 | Додав: julia--1999
Всього коментарів: 0
avatar