MENU
Головна » 2015 » Червень » 24 » Компанія Roshen вийшла на польський ринок
12:11
Компанія Roshen вийшла на польський ринок
Дочірня компанія належить президенту України Петру Порошенко корпорації «Рошен» - Roshen Європа - зареєструвалася в Польщі. Про це повідомляє місцеве видання Puls Biznesu.

Кілька тижнів тому компанія почала пошук працівників, у тому числі фахівця з обслуговування клієнтів, регіонального менеджера з продажу, торгового представника, а також бухгалтера-аналітика, пише NewsOboz.org з посиланням на Вести.

«Протягом 5 років ми хочемо стати одним з 5 лідерів польського ринку. МИ уважно стежимо за роботою Wawel Wedel, Colian i Mieszko», - повідомив керівник відділу Roshen Європа в Польщі Артур Мартинюк.

У той же час, за словами директора з маркетингу та продажу компанії Lotte Wedel в Польщі Мацея Германа, вихід на польський кондитерський ринок з маркою, яку споживачі практично не знають є досить дорогим процесом, що вимагає багато часу.

«Польща - це конкурентний ринок з сильними національними та міжнародними марками. Багато чого буде залежати від рівня фінансових інвестицій та портфеля продуктів ", - зазначив він.
Джерело: NewsOboz
Категорія: Економіка | Переглядів: 222 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar