MENU
Головна » 2015 » Червень » 26 » П'ять новин, які ви могли проспати
10:30
П'ять новин, які ви могли проспати
 

 П'ять новин, які ви могли проспати:

1. Парламентська Асамблея Ради Європи визнала факт російської агресії в Україні, а частини Луганської та Донецької областей, а також Крим - окупованими. 25 червня ПАРЄ більшістю голосів прийняла резолюцію про зниклих без вести в ході конфлікту в Донбасі. 

2. Тристоронні газові переговори за участю представників України, Росії та ЄС відбудуться 30 червня в столиці Австрії Відні. Українська сторона зацікавлена в продовженні знижки на газ. 

3. В середині липня США нададуть Україні ще 100 броньованих автомобілів Humvee. Глава Пентагону Джон Картер зустрівся з міністром оборони України Степаном Полтораком в Брюсселі в рамках засідання міністрів оборони країн-членів НАТО і це була перша зустріч міністрів двох країн. 

4.Президент Росії Володимир Путін у п'ятницю, 26 червня, провів телефонну розмову з президентом США Бараком Обамою. У ході бесіди лідери країні торкнулися, зокрема, ситуації в Україні. Обама закликав Путіна вивести російські війська з України 


5. Внаслідок сильних злив і повені в Сочі підтопленими виявилися понад 400 будинків. З небезпечної зони евакуйовано 20 сімей. За даними рятувальників, в ліквідації наслідків стихії беруть участь більше 1700 чоловік і 138 одиниць техніки
 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 216 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar