MENU
Головна » 2015 » Червень » 23 » Росія відтягує чергову «газову» зустріч
20:32
Росія відтягує чергову «газову» зустріч
У Москві заявляють, що точної дати проведення тристоронніх газових переговорів не визначено, хоч і запланована зустріч на кінець червня. Однак, у РФ не проти зустрітися у тристоронньому форматі і на початку липня.


Російська Федерація заявляє, що остаточної дати тристоронньої зустрічі щодо газових поставок не визначено. Однак, у Москві кажуть, що перемовини можна перенести і на початок липня. Про це заявив Міністр енергетики Росії Олександр Новак, передає «Страна. іn.ua».

«Ми ще обговорюємо дату. І будемо завтра остаточно узгоджувати. В принципі, ми будемо зустрічатися, просто по часу зараз все стикуються», - сказав він.

Так, на питання, коли ж все таки заплановано проведення тристоронніх «газових переговорів, російський Міністр заявив: «У червні. Там графік виходить складний. Всі розглядають можливість - небудь 29 або 30. Хоча, не виключений варіант, що можна на початку липня зібратися - цей варіант теж не критичний».

Крім цього, чиновник, заявив, що з місцем проведення поки ще теж не визначились.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, знижка для України на російський газ – уявна. Адже, насправді, таким чином йде уникнення подвійного оподаткування. А тарифи, які отримують громадяни, не залежать від знижок російського газового монополіста.
Категорія: Економіка | Переглядів: 252 | Додав: FOREST
Всього коментарів: 0
avatar