MENU
Головна » 2015 » Червень » 23 » РОСІЙСЬКІ ЗАГАРБНИКИ ГОТУЮТЬ МАСШТАБНУ ПРОВОКАЦІЮ З ХІМІЧНОЮ ЗБРОЄЮ – "ПС"
19:40
РОСІЙСЬКІ ЗАГАРБНИКИ ГОТУЮТЬ МАСШТАБНУ ПРОВОКАЦІЮ З ХІМІЧНОЮ ЗБРОЄЮ – "ПС"
За даними добровольців, путінські найманці отримали хімічні боєприпаси, якими будуть обстріляні мирні райони з метою звинуватити ЗС України у застосуванні забороненої зброї.

За інформацією дальньої розвідки ДУК "ПС", у так званій "ДНР" готуються до масштабної провокації з використанням хімічної зброї. Як повідомляє офіційний сайт "Правого сектору", на одну із баз терористів привезли небезпечний таємний вантаж. Його помістили у спеціально приготовану яму доки підшукують відповідний ангар. "Навіть ті, хто цей вантаж доправив на лінію фронту, боялись відкривати його і наближатись зайвий раз до ями, незважаючи на видані їм засоби хімзахисту. Йшлося про особливу небезпеку й посилені заходи охорони", – зазначено у повідомленні.

Серед бойовиків так званої "ДНР" поширилась інформація, що таємний вантаж – це хімічні боєприпаси. Також велась мова, що ними будуть обстріляні мирні райони, з метою звинуватити ЗС України у застосуванні забороненої зброї. У "ПС" застерігають: "Якщо задумана провокація вдасться, то це може потягти за собою непередбачувані і трагічні наслідки, перш за все, для мирного населення Донбасу".

Добровольці запевнили: джерело інформації у розвідки ДУКу сумнівів не викликає, однак більш детальну інформацію розвідка поки що дати не може, аби не відкривати свої джерела в лавах супротивника. "Війна триває, і наш супротивник у ній – безчесний загарбник", – підкреслюють у "Правому секторі".

Джерело : 5 канал
Категорія: АТО | Переглядів: 207 | Додав: julia--1999
Всього коментарів: 0
avatar