MENU
Головна » 2015 » Червень » 24 » Саакашвілі розповів, навіщо він приїхав до Одеси
11:56
Саакашвілі розповів, навіщо він приїхав до Одеси
Колишній президент Грузії, а нині губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що приїхав до Одеси, щоб запобігти війні.

Про це політик розповів в інтерв'ю сайті tagesschau.de першого каналу німецького телебачення ARD.

«Я приїхав до Одеси, щоб запобігти війні. Є чіткий план Росії знищити регіон, особливо регіон Бессарабії", - заявив Саакашвілі.

Новий губернатор також має намір не щадити сил у боротьбі з контрабандою та корупцією, в яких загрузли правоохоронні органи. Крім того, в Одеській області першою буде введена системи електронних торгів, оскільки, за його словами, раніше "половина грошей, яку українська держава зайняло, просто була вкрадена; іноді все було вкрадено ".

Саакашвілі визнав, що президент Петро Порошенко дав йому «більше влади, ніж губернатори зазвичай отримують». Своїм великим плюсом на посаді він вважає те, що нікого не знав раніше в Одесі, де «кожен залучений в політичні клани».

Губернатор розраховує провести реформи протягом року, якщо Європа допоможе і напругою не посилиться. «Перші результати і обнадійливі ознаки ми можемо отримати вже протягом найближчих місяців, так щоб люди могли сконцентруватися на позитивних речах, оскільки в даний момент вони не бачать перспектив», - говорить він.

Джерело: Контракты.UA
Категорія: Політика | Переглядів: 252 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar