MENU
Головна » 2015 » Червень » 23 » Волонтери утворили Ланцюг Єдності, щоб підтримати військових
22:14
Волонтери утворили Ланцюг Єдності, щоб підтримати військових
Десятиметровий Прапор Єдності, на якому ставлять свої підписи волонтери та благодійники з кожного регіону України, дістався Полтави. 23 червня в Корпусному парку зібралися усі ті, хто нині допомагає українській армії або просто переймається ситуацією, що склалася в нашій країні.

Разом вони, тримаючись за руки, утворили Живий Волонтерський Ланцюг Єдності. Цей ланцюг мав на меті продемонструвати українським воїнам, що у них є надійний тил.

Після цього усі бажаючи мали змогу розписатися на прапорі, який розгорнули поблизу монументу Слави.

За словами організаторів, дана акція є ініціативою самих волонтерів і не носить політичного характеру.

Для учасників акції волонтери організували польову кухню: усіх охочих годували смачною кашею та поїли чаєм просто з казанів. На заході лунали українські патріотичні пісні, діти розмальовували фарбами гільзи від крупнокаліберної зброї, відомий карикатурист Михайло Шлафер створював шаржі на присутніх, а волонтери збирали кошти на допомогу українським військовим.

Координаторами події в Полтаві стали невтомні та самовіддані волонтерки: Вікторія Мірошніченко, Вікторія Лоза, Тетяна Рожкова та інші небайдужі.

До Полтави прапор прибув із Маріуполя, надалі він попрямує до Кременчука, де на ньому поставлять свої підписи місцеві благодійники. Прапор, що мандрує усією країною, має завершити свій шлях у Києві в День незалежності України.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 232 | Додав: julia--1999
Всього коментарів: 0
avatar