MENU
Головна » 2015 » Липень » 12 » Я захищу України! Порошенко готовий ветувати закон про реструктуризацію валютних кредитів
23:12
Я захищу України! Порошенко готовий ветувати закон про реструктуризацію валютних кредитів

Порошенко розчарувався у Верховній Раді.

Верховна Рада України, прийнявши закон про реструктуризацію валютних кредитів, розчарувала президента України Петра Порошенка. Про це він сказав в інтерв'ю «ТСН. Тиждень »у неділю, 12 липня.

Порошенко зазначив, що готовий захистити Україну, отвечаяна питання про те, чи буде ветувати цей закон.

«Мене розчарувала Верховна Рада ... Ті, хто натиснув кнопку, чим би вони не керувалися - хотіли сподобатися людям, зробивши абсолютно безвідповідальне рішення. Люди відреагували з точністю до навпаки. Ви безвідповідальні, ви популісти, ви штовхнули країну у прірву, бо тільки для того, щоб виконати перші норми цього закону, країна мала купити десь від 7 до 10 млрд доларів, а це більше, ніж наш золотовалютний резерв - повністю залишити країну без банківської системи », - сказав Порошенко.

«Закон ще не дійшов до мене. Він повинен бути розглянутий регламентним комітетом, тому що багато депутатів написали заяви, що їхні картки були в залі, вони перебували поза сесійним залом, а їхні картки спрацювали. Регламентний комітет це повинен розглянути. Я сподіваюся, що у Верховній Раді знайдеться достатньо здорових сил, щоб виправити цю, м'яко кажучи, помилку. Якщо політичного духу не вистачить у Верховної Ради, я захищу України », - сказав Порошенко.

Як повідомляв «Обозреватель», Порошенко жорстко розкритикував популістів в Раді за валютний закон.

 

Категорія: Політика | Переглядів: 259 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar