MENU
Головна » 2015 » Липень » 16

Компанія  «Комо-Експорт» посіла перше місце серед найбільших компаній-експортерів твердих сирів у січні-червні 2015року.

Про це повідомляє аналітична компанія «AR-group».

У рейтинг ТОП-5 серед найбільших компаній-експортерів твердих сирів  за вказаний період увійшли:

«Комо-Експорт» (ТМ «Комо») — частка в загальному обсязі експорту в натуральному вираженні скалала 33%
 «Агропродекспорт» (ТМ «Гадячсир») — 16,5%
 «Мілкіленд У ... Читати далі »

Категорія: Економіка | Переглядів: 300 | Додав: Panda_killer | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

300 голосів наразі для прийняття змін до конституції коаліція не має, а отже треба буде ще багато працювати.

Про це заявив в ході телемарафону "Україна понад усе" на "5 каналі" Анатолій Матвієнко, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка".

"Я хочу подякувати і тим, хто голосував "за", і тим, хто був "проти". Така розбіжність показує, що нам треба 300 голосів на кінцевий варіант, але їх немає, а отже – треба буде багато працювати, і в мене теж є багато питань до цього законопроекту. Але факт – сьогодні було прийняте доленосне рішення", - твердить нардеп.

За його словами, не можна розглядати закон лише з позиції сьогодення.

... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 238 | Додав: Panda_killer | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Незалежно від результату судових засідань по Одеському аеропорту, команда Саакашвілі намагатиметься залучити інвесторів для будівництва нового аеропорту на базі одного з існуючих військових аеродромів. >Про це заявив заступник Михайла Саакашвілі Саша Боровик, пише«ЛігаБізнесІфнорм». Наразі розглядають чотири різні локації в Одеській області, де можна було б побудувати новий міжнародний аеропорт (Ліманськ, Ізмаїл та інші).

«Міжнародний аеропорт «Одеса» — це спільне підприємство, створене в листопаді 2011 Одеською міськрадою і приватним інвестором «Одеса аеропорт Девелопмент», який фінансує будівництво нового терміналу та інфраструктури вартістю 45 млн доларів.

У понеділок Господарський суд області повернув майно міжнародного аеропорту «Одеса» у комунальну власність. Натомість, у аеропорту за ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 213 | Додав: Panda_killer | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Активіст самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Костін заарештований у Москві за запитом української влади, повідомив агентству «Москва» джерело в правоохоронних органах.
«Він був затриманий 12 квітня в 15:45 у в аеропорту Домодєдово через те, що влада України подали його в міжнародний розшук. Зараз чоловік перебуває в одному зі столичних СІЗО », - розповів співрозмовник агентства.Костіна в міжнародний розшук як підозрюваного за частиною 4 статті 187 КК України (розбій). Як уточнила представник прес-служби Мособлсуда Катерина Ігумнова, що чоловіка заарештували в квітні, а 19 червня суд продовжив термін утримання під вартою до 21 липня.

Дружина Костіна Валентина розповіла агентству, що в Московської міжрегіональної транспортної прокуратури, куди вона зверталася за фактом затримання чоловіка, їй відповіли, що справу про екстрадицію розглядатиме Генеральна прокуратура.

За словами жінки, разом з чоловіком вони були в Росії у родичів, а потім збиралися вилетіти в Макіївку, коли їх затримали за запитом Волноваського відділення МВС України. Причетність Костіна до розбою вона заперечує.

Співробітниця правозахисного центру «Рід» Наталія Холмогорова раніше повідомляла, що Костін - старший лейтенант збройних сил ДНР, командир танкового взводу батальйону. В ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 278 | Додав: vitia_shmatko15 | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Раніше сьогодні власники мобільних торгових точок перекрили рух на центральній вулиці Києва.
Рух автотранспорту на Хрещатику відновлено. Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

«Сьогодні вранці на Хрещатику під стінами мерії проходить мітинг згідно з раніше поданою заявкою. На центральній вулиці протестуючі на автомобілях перекрили дві смуги проїзної частини в напрямку Бессарабської площі. Учасники акції протесту також вийшли на дорогу, але через деякий час правоохоронці переконали їх повернутися на тротуар », - йдеться в повідомленні.

Зараз співробітники міліції продовжують забезпечувати охорону громадського порядку біля будівлі КМДА.

Раніше повідомлялося, що на мітинг під КМДА зібралися власники мобільних торгових точок. Вони протестують проти рішення Київради про демонтаж автокафе і об'єктів сезонної торгівлі. Київрада також врегулював процедуру демонтажу кіосків і кіосків при наявності в них товару.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 272 | Додав: vitia_shmatko15 | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Москва. 16 липня. INTERFAX.RU - У самопроголошеній Донецької народній республіці вважають, що поправки президента України Петра Порошенка до Конституції, які українські депутати відправили у четвер у КС, не відповідають мінським угодами.
«Сьогодні Рада підтримала направлення поправок Порошенко в конституційний суд, а голосування проходило у присутності високопоставлених іноземних колег, які не мають жодного відношення до мінському процесу мирного врегулювання», - йдеться в заяві голови Народної ради самопроголошеної Донецької народної республіки Андрія Пургіна, розміщеному на сайті Донецького агентства новин.

На думку Пургіна, Порошенко «зі стрімкою швидкістю підходить до" точки неповернення ", коли вже зовсім ніхто не зможе переконати Донбас в договороздатності України».

На сайті українського парламенту 15 липня було оприлюднено президентський проект закону про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади з позначкою «доопрацьований». Найважливішою відмінністю доопрацьованого законопроекту від першої редакції, зареєстрованої у Верховну Раду 1 липня, є положення про те, що особливості здійснення місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей визначаються окремим законом. Якщо в першій редакції це положення було закріплене в перехідних положеннях самого законопроекту, то в редакції від 15 липня пропонується закріпити цю норму в розділі XV перехідних положень с ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 255 | Додав: vitia_shmatko15 | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)