MENU
Головна » 2015 » Липень » 12

У Харкові міліція допитала як свідка в кримінальному провадженні генерального директора футбольного клубу «Металіст» Віктора Згонник, проте не затримувала його.
Про це УНІАН повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

У міліції зазначили, що Згонник користувався під час допиту послугами двох адвокатів, всі слідчі дії проводилися в рамках чинного законодавства.

«11 липня правоохоронці як свідка допитали генерального директора ФК" Металіст ". Відповідно до норм чинного законодавства, під час допиту він користувався правовою допомогою двох адвокатів. Дії співробітників міліції повністю відповідають нормам чинного законодавства », - підкреслили в УМВС.

У міліції зазначили, що гендиректора «Металіста» допитували в рамках кримінального провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Слідство у цій справі триває.

Як повідомляв УНІАН, 11 липня клуб «Металіст» заявив про затримання 10 липня свого гендиректора Згонник. За даними клубу, співробітники міліції не надали Згонник право зустрітися з адвокатом.

Категорія: Спорт | Переглядів: 256 | Додав: vitia_shmatko15 | Дата: 12.07.2015 | Коментарі (0)

Радник МВС України Антон Геращенко у своєму фейсбуці повідомив, що двоє заблокованих під Мукачевим бійців добровільно здалися.

«Вони співпрацюють з силами антитерористичного центру і допомагають провести переговори з іншими дванадцятьма хлопцями, які залишаються заблокованими силами АТЦ з метою закликати їх добровільно скласти зброю і дати можливість провести відкрите й справедливе розслідування вчорашньої трагедії в Мукачево», - йдеться в повідомленні.

Також Геращенко наголосив, що сподівається на мирне вирішення ситуації.

Напередодні в 30 кілометрах від кордону з Угорщиною в українському місті Мукачево почалася перестрілка між бійцями «Правого сектора» і міліцією. Бійці були блоковані, а в місто були стягнуті сили спецназу і нацгвардію.

Наприкінці січня Міністерство юстиції Росії внесло «Правий сектор» до переліку заборонених в країні організацій.

Переглядів: 252 | Додав: vitia_shmatko15 | Дата: 12.07.2015 | Коментарі (0)

Порошенко розчарувався у Верховній Раді.

Верховна Рада України, прийнявши закон про реструктуризацію валютних кредитів, розчарувала президента України Петра Порошенка. Про це він сказав в інтерв'ю «ТСН. Тиждень »у неділю, 12 липня.

Порошенко зазначив, що готовий захистити Україну, отвечаяна питання про те, чи буде ветувати цей закон.

«Мене розчарувала Верховна Рада ... Ті, хто натиснув кнопку, чим би вони не керувалися - хотіли сподобатися людям, зробивши абсолютно безвідповідальне рішення. Люди відреагували з точністю до навпаки. Ви безвідповідальні, ви популісти, ви штовхнули країну у прірву, бо тільки для того, щоб виконати перші норми цього закону, країна мала купити десь від 7 до 10 млрд доларів, а це більше, ніж наш золотовалютний резерв - повністю залишити країну без банківської системи », - сказав Порошенко.

«Закон ще не дійшов до мене. Він повинен бути розглянутий регламентним комітетом, тому що багато депутатів написали заяви, що їхні картки були в залі, вони перебували поза сесійним залом, а їхні картки спрацювали. Регламентний комітет це повинен розглянути. Я сподіваюся, що у Верховній Раді знайдеться достатньо здорових сил, щоб виправити цю, м'яко кажучи, помилку. Якщо політичного духу не вистачить у Верховної Ради, я захищу України », - ск ... Читати далі »

Категорія: Політика | Переглядів: 259 | Додав: vitia_shmatko15 | Дата: 12.07.2015 | Коментарі (0)

Угода про зону вільної торгівлі з Канадою буде підписана 14 липня.    Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає Еспресо.TV.   "Вже завтра разом з урядовою делегацією ми вирушаємо в Вашингтон. Вперше в історії українсько-американських відносин буде великий бізнес-форум, де американські компанії хочуть прийти, почути про Україну, побачити, що країна змінюється, прийняти для себе рішення - вкладати кошти в Україну... Після цього ми летимо в Канаду. Нарешті Україна підпише угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою", - заявив Яценюк.   За його словами, Канада відкриє свій ринок для українського машинобудування і для українських індустріальних товарів.   Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Арсеній Яценюк у понеділок, 13 липня, з урядовою делегацією відвідає США для участі в першій інвестиційній конференції Україна-США.
 

Категорія: Політика | Переглядів: 243 | Додав: Panda_killer | Дата: 12.07.2015 | Коментарі (0)

Президент України Петро Порошенко готовий ветувати ухвалений парламентом закон про реструктуризацію валютних кредитів.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "1+1", передає кореспондент Укрінформу.

«Закон ще не дійшов до мене, він має бути розглянутий регламентним комітетом, бо багато депутатів написали заяви, що їх картки були у залі, а вони знаходилися поза сесійним залом. Якщо політичного духу у Верховної Ради не знайдеться, аби виправити цю, м ’ яко кажучи, помилку, то я захищу Україну», - сказав Порошенко.

Категорія: Економіка | Переглядів: 256 | Додав: Panda_killer | Дата: 12.07.2015 | Коментарі (0)

На пам’ятнику викарбувані слова молитви "Отче наш" та рядки з пісні Кузьми "Пусти мене".

  Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У суботу, 11 липня, на Дніпропетровщині, поблизу села Лозоватка під Кривим Рогом, де загинув український музикант Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін), відкрили пам’ятний знак.

У заході взяли участь рідні та близькі Андрія Кузьменка, зокрема, його батько, дружина, донька, шанувальники його творчості, священики.

Орг ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 254 | Додав: Panda_killer | Дата: 12.07.2015 | Коментарі (0)