MENU
Головна » 2015 » Липень » 12 » Міліція Харкова спростовує заяву ФК «Металіст» про затримання гендиректора клубу Згонник
23:18
Міліція Харкова спростовує заяву ФК «Металіст» про затримання гендиректора клубу Згонник

У Харкові міліція допитала як свідка в кримінальному провадженні генерального директора футбольного клубу «Металіст» Віктора Згонник, проте не затримувала його.
Про це УНІАН повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

У міліції зазначили, що Згонник користувався під час допиту послугами двох адвокатів, всі слідчі дії проводилися в рамках чинного законодавства.

«11 липня правоохоронці як свідка допитали генерального директора ФК" Металіст ". Відповідно до норм чинного законодавства, під час допиту він користувався правовою допомогою двох адвокатів. Дії співробітників міліції повністю відповідають нормам чинного законодавства », - підкреслили в УМВС.

У міліції зазначили, що гендиректора «Металіста» допитували в рамках кримінального провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Слідство у цій справі триває.

Як повідомляв УНІАН, 11 липня клуб «Металіст» заявив про затримання 10 липня свого гендиректора Згонник. За даними клубу, співробітники міліції не надали Згонник право зустрітися з адвокатом.

Категорія: Спорт | Переглядів: 255 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar