MENU
Головна » 2015 » Липень » 16 » НАРАЗІ НЕМАЄ 300 ГОЛОСІВ ЗА ЗМІНИ ДО КОНСТИТУЦІЇ, З ЗАКОНОМ ЩЕ БУДУТЬ БАГАТО ПРАЦЮВАТИ - МАТВІЄНКО
23:10
НАРАЗІ НЕМАЄ 300 ГОЛОСІВ ЗА ЗМІНИ ДО КОНСТИТУЦІЇ, З ЗАКОНОМ ЩЕ БУДУТЬ БАГАТО ПРАЦЮВАТИ - МАТВІЄНКО

300 голосів наразі для прийняття змін до конституції коаліція не має, а отже треба буде ще багато працювати.

Про це заявив в ході телемарафону "Україна понад усе" на "5 каналі" Анатолій Матвієнко, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка".

"Я хочу подякувати і тим, хто голосував "за", і тим, хто був "проти". Така розбіжність показує, що нам треба 300 голосів на кінцевий варіант, але їх немає, а отже – треба буде багато працювати, і в мене теж є багато питань до цього законопроекту. Але факт – сьогодні було прийняте доленосне рішення", - твердить нардеп.

За його словами, не можна розглядати закон лише з позиції сьогодення.

"І я хотів би всім тим, хто чіпляється за норми і вузько розглядає цей закон, не дивлячись на справи в широкому контексті, той блудить. Якщо відкинути цю умову, то мої колеги можливо праві. Так, Мінські угоди мають багато вад. Але не бути послідовним – означає приректи себе до того, що ми лишимося наодинці з РФ", - каже Матвієнко.

Як повідомляв 5.ua, Рада прийняла постанову про направлення внесеного Президентом України проекту змін до Конституції до Конституційного суду.

Президент України Петро Порошенко в ході виступу в парламенті наголошував, що головною одиницею самоврядуваннястануть громади. Також він запевнив, що ніякого "особливого статусу" для Донбасу не передбачено.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 236 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar