MENU
Головна » 2015 » Липень » 7 » На замовлення кремлівських ЗМІ в Одесі інсценували мітинг за відставку Саакашвілі
15:31
На замовлення кремлівських ЗМІ в Одесі інсценували мітинг за відставку Саакашвілі

Проплачені антиукраїнські мітинги для одеситів не новина. Вони влаштовуються у місті на замовлення і гроші СБУ Росії майже щомісячно і за одним і тим же сценарієм. Чергова така інсценівка відбулася 6 липня. Про цю «подію» миттєво повідомили на своїх сайтах російські інформагенції «Итар-ТАСС» та «Риа Новости», телеканал міноборони Росії «Звезда».
Заголовки були однотипні: «Одесити вимагають відставки Саакашвілі» та «Саакашвілі go home». А далі йшлося про те, що в понеділок, 6 липня, жителі Одеси вийшли на мітинг: вони блокували рух автомобілів по вулиці Гайдара, щоб висловити своє невдоволення новим губернатором Одеси. Антимайданівці вимагали відставки глави Одеської області Міхаїла Саакашвілі. Демонстранти тримали в руках банери з написами «Саакашвілі go home» і «Саакашвілі – військовий злочинець» та листівки «Порошенко-Вальцман – у відставку!». Крім того, організатори акції вивели на цей захід козла у червоній краватці який символізував Саакашвілі.

2 Так 6 липня виглядала інсценівка на вулиці Гайдара в Одесі

3 Так 6 липня виглядала інсценівка на вулиці Гайдара в Одесі4 Так 6 липня виглядала інсценівка на вулиці Гайдара в Одесі

До цього російські ЗМІ додали, що один із активістів Михайло Кошелєв зазначив, що протестувальники «хочуть мати нормального місцевого губернатора», який би захищав інтереси одеситів. За його словами, «руки Саакашвілі по лікоть у крові, бо саме він віддав наказ про розстріл мирних кварталів у Піденній Осетії, там були вбиті сотні жителів, а сьогодні він приїхав в Одесу наводити порядок». Через якийсь час, як і слід було сподіватися, на мітингу з’явилися невідомі у камуфляжній формі і розігнали цей Антимайдан. Вони також забрали банери, які принижували керівництво міста і країни.
Одеські ж інтернетвидання звинуватили російські ЗМІ у брехні й повідомили, що в Одесі прихильники Антимайдану, спільно з найнятими за гроші молодиками провели чергову фіктивну акцію протесту. Як засвідчили очевидці, на кілька хвилин, «для телекамер», була перекрита вулиця у спальному районі на околиці міста. В акції взяло участь близько 20 чоловік. Жодна організація не взяла на себе відповідальність за напад на учасників мітингу, що перекрили дорогу. А це також може свідчити про загодя сплановану постановку для російських ЗМІ. Все це в черговий раз демонструє  рівень лицемірності і брехні щодо України з боку нашого східного сусіда.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 177 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar