MENU
Головна » 2015 » Липень » 13 » Опубліковані знімки з місця ДТП, в якому загинув нацгвардеец (ФОТО)
14:07
Опубліковані знімки з місця ДТП, в якому загинув нацгвардеец (ФОТО)

В автобусі, який потрапив в автоаварію вчора ввечері на 156-му км автодороги «Київ - Харків» (Пирятинський район), знаходилися військовослужбовці з Вінницької області, що проходять службу в одній з військових частин Нацгвардії.

Як передають «Коментарі», про це повідомила прес-служба управління міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, водій легковика марки «Volkswagen Jetta» при виїзді з другорядної дороги допустив зіткнення з автобусом «БАЗ». Після зіткнення автобус в'їхав у напівпричіп вантажівки «Renault», який рухався в попутному напрямку.

В результаті ДТП 29-річний пасажир автобуса загинув на місці. Шестеро пасажирів автобуса «БАЗ» у віці 22, 36, 40, 51 років і двоє 34-річних отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Двоє з них доставлені в Пирятинської ЦРЛ.

28-річний водій легковика (мешканець Києва) і його 20-річна пасажирка (жителька Полтавської області) також отримали тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися.

В даний час правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про внесення факту в ЕРДР за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення ПДР або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Категорія: Суспільство | Переглядів: 282 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar