MENU
Головна » 2015 » Липень » 10 » Міліція — поліції при затриманні: Ми недоторканні
19:23
Міліція — поліції при затриманні: Ми недоторканні

Про це в ході телемарафону «Україна понад усе» на «5 каналі» розповів Богдан Шевчук, командир 11-ї роти патрульної поліції.

«Є ситуації, в яких ми вагаємося, але нас вчили підлаштовуватися під ту чи іншу ситуацію, адаптуватися до неї. Тому немає нічого, що було б для нас незнайомим. За додатковою інформацією звертаємося до комбатів. З міліцією були конфлікти, в тому числі і по справі нетверезого генерала міліції, на якого ми змушені були вдягти кайданки, щоб не пустити його за кермо. Були випадки, коли ми затримували нетверезих міліціонерів, і вони казали – «ми недоторканні», деякі відділки не хотіли їх приймати, але змушені були врешті-решт», — каже Шевчук.

За його словами, за перший тиждень служби поліцейські встигли «познайомитися» з більшістю правопорушень, з якими можна зустрітися на вулиці.

«За ці всі дні останнього тижня, тобто три дні нашої служби, ми прийняли багато викликів. Це і порушення громадського порядку, і відкрите вживання алкоголю, паління в недозволених місцях, ДТП різної складності. Був випадок на Нивках зі стріляниною, ми всі виїхали на виклик, також відслідковували різні ситуації з викраденнями різних предметів, відпрацьовували викрадення автомобілів тощо», — твердить командир.

 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 217 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar