MENU
Головна » 2015 » Липень » 10 » У МВС розповіли про страхування авто патрульної поліції
23:37
У МВС розповіли про страхування авто патрульної поліції
 

 

Автомобілі патрульної поліції Києва застраховані відповідно до вимог чинного законодавства на 1 рік.
Про це заявляють в МВС України.

«За умовами договору, складеного 23 червня 2015, між МВС України та СК" Україна ", патрульні автомобілі застраховані на строк 365 днів. Страховий платіж за один транспортний засіб становить 910,1 грн », - йдеться в повідомленні
У відомстві роз'яснили, що автогосподарство ГУМВС України в Києві з урахуванням вимог закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» і згідно закону України «Про здійснення державних закупівель» провело конкурсні торги на предмет закупівлі послуги зі страхування автотранспорту, 300 автомобілів категорії В2, об'ємом двигуна 1,6-2,0., згідно з яким десять учасників подали цінові пропозиції.

За інформацією Моторно-транспортного страхового бюро України (МТСБУ), розмір страхового платежу для автомобілів з об'ємом двигуна від 1601 до 2000 куб.см з урахуванням коефіцієнта К8 складе від 693,41 грн до 1323,78 грн.

За результатами розгляду та оцінки цінових пропозицій, з урахуванням вимог ст. 17 закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», 23 червня був укладений договір з СК «Україна», автомобілі застраховані строком на 365 днів; страховий платіж за один транспортний засіб становить 910,1 грн.

«На момент укладення договору ліцензія на право здійснення обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів« СК «Україна» була дійсною і «СК« Україна »на момент укладення договору була членом МТСБУ», - підкреслили в МВС.

У той же час, як зазначено в повідомленні, 1 липня МТСБУ виключило «СК« Україна »з членів, проте згідно ст. 52 закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» раніше укладені договори страхування є дійсними і на «СК« Україна »покладено обов'язок щодо їх виконання.

Категорія: Економіка | Переглядів: 304 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar