MENU
Головна » 2015 » Липень » 15 » Україна зекономить $15 млрд завдяки реструктуризації боргів - Яценюк
23:54
Україна зекономить $15 млрд завдяки реструктуризації боргів - Яценюк
Крім того, 25 млрд доларів США буде отримано через програми МВФ та від країн "Великої сімки".

Уряд України розпочав проводити реструктуризацію боргів, завдяки чому має намір зекономити 15 млрд доларів США. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час виступу у британському аналітичному центрі з вивчення міжнародних відносин Chatham House у четвер в Лондоні.

"Уряд почав реструктуризацію боргів. Це означає, що приватні кредитори хочуть отримати більше, а ми хочемо заплатити менше. Завдяки реструктуризації боргів ми очікуємо, що вдасться зекономити до 15 млрд доларів США", - зазначив він.

Крім того, зауважив Яценюк, 25 млрд доларів США буде отримано через програми МВФ та від країн "Великої сімки", однак всім у світі відомо, що цих коштів Україні буде недостатньо.

"Які ж інші опції я маю? Жодних. Це означає, що ми повинні запроваджувати заходи економії, проводити необхідні реформи, показувати прогрес, просити про додаткову допомогу, зокрема, у ЄС і США за умови досягнення реальних результатів на шляху реформ, організовувати інвестиційні конференції на кшталт тієї, яка відбулася у Вашингтоні. Саме такий план дій", - підкреслив Яценюк.

Категорія: Економіка | Переглядів: 261 | Додав: Panda_killer
Всього коментарів: 0
avatar