MENU
Головна » 2015 » Липень » 3 » Влада: підвищення Україною цін на енергію чи не позначиться на кримчан
12:11
Влада: підвищення Україною цін на енергію чи не позначиться на кримчан

У Криму не буде незапланованих підвищень тарифів, заявив міністр палива та енергетики Криму Сергій Єгоров. Він також підкреслив, що перетік з України йде згідно з планом, ніяких збоїв нет.СІМФЕРОПОЛЬ, 3 липня - РІА Новини. Рішення України підвищити ціни на електроенергію для Криму не відіб'ється на тарифах для населення і юридичних осіб півострова, повідомив міністр палива та енергетики Криму Сергій Єгоров.

Україна підвищила тариф на електроенергію для Криму з 1 липня на 14%. Зокрема, якщо раніше вартість за кіловат-годину була 2,99 рубля, то тепер - 3,42 рубля.

«Це питання міждержавних відносин. Україна купує електроенергію у Росії і продає її в Росію - в Крим. Це контракт компанії "Інтер РАО" і "Укрінтеренерго". Питання тарифів на постачання електроенергії до Криму - це їхні внутрішні справи. Ніяких впливів це рішення не зробить на місцеве населення та споживачів республіки Крим », - сказав РІА Новини Єгоров.

Він запевнив, що в Криму не буде незапланованих підвищень тарифів. Міністр також підкреслив, що перетік з України йде згідно з планом, ніяких збоїв немає.

Російська компанія «Інтер РАО» і українська «Укрінтеренерго» наприкінці минулого року підписали контракт на експорт електроенергії з Росії на Україну, також сторони домовилися про забезпечення надійного і безперебійного енергопостачання Криму.

Категорія: Політика | Переглядів: 214 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar