MENU
Головна » 2015 » Липень » 17 » Вночі в Чернігові штаби Корбана і Березенко влаштували «розборки»
12:04
Вночі в Чернігові штаби Корбана і Березенко влаштували «розборки»

Вчора ввечері на вулиці Рокоссовського команда кандидата в нардепи по 205 округу Геннадія Корбана заблокувала автомобіль, де за їх даними, знаходилися люди, які займаються скупкою голосів на користь іншого кандидата - Сергія Березенко.
В автомобілі знаходилися дві людини, які відмовилися виходити. О пів на другу ночі прибула міліція забрала їх з машини, а автомобіль був опечатаний до рішення суду про проведення обшуку, повідомляє «Чернігівщина. Події і коментарі ».

На місці подій знаходилися «групи підтримки» обох кандидатів - усього близько 500 осіб, а також їхні конкуренти на цих виборах - глава облради Микола Звєрєв і активіст Андрій Глаб. Всю ніч під автомобілем чергували учасники подій, що представляють різні команди.

Як відомо, довибори в Чернігові відбудуться 26 липня. Вони пройдуть, оскільки кандидат від Блоку Петра Порошенка Валерій Паска, який переміг у цьому окрузі на парламентських виборах 2014, в березні 2015 року був призначений чернігівським головою ОДА, відповідно, склав свій депутатський мандат.

За місце в Раді борються більше 90 кандидатів - рекордна кількість в історії України.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія 19 червня зареєструвала Геннадія Корбана та Сергія Березенко кандидатами в депутати Верховної Ради в мажоритарному окрузі № 205 у Чернігові.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 262 | Додав: vitia_shmatko15
Всього коментарів: 0
avatar